Una vella paraula, una bella pràctica ’95

Una vella paraula, una bella pràctica ’95

Gran festa del civisme i la tolerància contra la por i a favor de la diversitat

La convivència de cultures, races, religions i costums no és una practica nova sinó que per als nostres avantpassats ja va ser una bella/vella pràctica. L’espectacle es basa en representar el mosaic cultural de Catalunya al llarg de la seva història, en l’entesa entre els pobles i en la pau.

50 actors, coordinadors moviment i grafiters. 1.500 persones voluntàries de centres cívics: El Gornal, Mollet, Canovelles, Sant Roc, Vilapicina, El Vendrell, FECAC, Minyones, Bou de Foc, Taller de Músics, Camps Blancs, Mataró, Ballet Raza, Grup Txema Segura, Germanor Escolta, Creu Roja Sabadell, Sec o no sec, Sant Feliu, Sant Andreu, El Ciervo, Port, Esplai Bolet, F. Cultural Súria, Setem.

Imatges

Estrena
30 de setembre de 1995. Estadi Olímpic de Barcelona.
Direcció
Jaume Bernadet, Joan Font.
Guió
Teresa Vilardell, Jaume Bernadet
Storyboard
Jin Hua Kuan
Ajudant direcció i coreografia
Montse Colomé
Música
Ramon Calduch
Cantant
Ginesa Ortega
Presentadors
Jaume Bernadet, Eva Choni
Escenografia
Castells i Planes
Vestuari
Catou Verdier
Inflables
Quim Guixà

Comments are closed.