Les arts inunden San Javier ’09

Les arts inunden San Javier ’09

Gran Festa d’aniversari per l’obertura del 40è Festival de Teatre i Dansa de San Javier.

La cavalcada arriba des del mar a Santiago de la Ribera, desembarca i recorre carrers i camins fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament de San Javier, on té lloc el gran retaule commemoratiu de les arts escèniques i l’aparició volant de la musa del teatre, Talia, que dóna pas a l’enlairada dels desitjos pel festival, que els ciutadans i ciutadanes hauran escrit prèviament sobre postals editades especialment per la commemoració.

10 carros al·legòrics de les arts i un centenar de persones entre personatges de Comediants, actors i figurants locals, músics i ballarins, prenen part en aquesta inundació de teatre, comèdia, música i dansa protagonitzada per follets, nimfes, sàtirs, ballarins clàssics, gegants, dracs alats, dimonis, percussionistes, la Parca i les seves calaveres dansaires, clowns, el maestro d’orquestra, l’autor, l’arlequí, Dionisos, Papageno i les tres muses de la música, la dansa i el teatre: Euterpe, Terpsícore i Talia.

Una inundació festiva que reivindica el carrer com la nostra segona llar, escenari per compartir el plaer d’estar junts tot aturant el temps per celebrar la vida a través del llenguatge de les arts escèniques i les formes teatrals de la festa en el seu sentit més extravertit i mediterrani.

Imatges

Estrena
1 d’agost de 2009. San Javier. Múrcia.

Comments are closed.