Meravelles de Cervantes ’00

Meravelles de Cervantes ’00

Entremesos, màgies, enganys, tafaneries, eleccions, gels, hipocresies i altres festes.. peces curtes de caràcter còmic que es representaven a mode d’entreactes durant el Segle d’or.

Textos d’un clàssic i la lectura contemporània de Comediants. Una festa, barreja de circ, Comedia dell’arte, acrobàcies i músiques. Los habladores, la Cueva de Salamanca, La elección de los alcaldes de Daganzo, El viejo celoso i El Retablo de las maravillas són els cinc entremesos de Miguel de Cervantes escollits per a l’obra.

Encàrrec de la Compañía Nacional de Teatro Clásico, que permetria a Comediants gaudir de l’experiència d’utilitzar el seu llenguatge per donar vida als textos d’un dels creadors més corrosius i interessants de la història, Cervantes.

Imatges

Estrena

31 de març de 2000. Teatro de la Comedia, Madrid.

Comments are closed.