100 pel 2000 ’99

100 pel 2000 ’99

Compte enrere per l’arribada d’un nou mil·leni, en un ritual diari dels éssers fantàstics del temps a la façana de la Pedrera que vol expressar i compartir l’emoció de l’arribada de l’any 2000.

A la primera part del ritual s’arrenca el full d’un calendari gegant i es diposita a “l’urna del temps que passa”. A la segona part, cada dia un convidat diferent, una personalitat, expressa personalment un desig per l’any 2000 i l’envia al cel dins una ampolla de cel·lofana lligada a un petit globus aerostàtic.

Després de les representacions a La Pedrera, l’espectacle serviria per a presentar esdeveniments com la celebració dels 25 anys del Festival Grec de Barcelona al Palau de la Virreina, Salamanca 2002 Capital Cultural Europea, Final Four de la Euroleague de Basket a Bologna, Fiestas de la Virgen Blanca a Vitòria, Dia Internacional dels Museus a Sevilla…

Imatges

Estrena

26 de setembre de 1999. Façana de l’edifici de la Pedrera, Barcelona.

Comments are closed.