Thang Long. 1.000 anys de Hanoi ’10

Thang Long. 1.000 anys de Hanoi ’10

Celebració dels 1.000 anys de Thang Long, la ciutat de Hanoi, amb l’assistència de representants del món cultural internacional i de més de 20.000 espectadors

Recreació de la llegenda de l’origen de la ciutat de Hanoi fundada al lloc on un drac d’or s’aixecà cap al cel (Thang Long). Artistes de Comediants i artistes vietnamites van elaborar conjuntament un espectacle fantàstic on la unió del drac Thang Long i l’Au Fènix van crear la geografia fabulosa del país, van fer néixer les fades, els homes i les dones del mar, els cultivadors d’arròs i els artesans de la ceràmica.

Tots junts, amb efectes de focs i pirotècnia, van glosar la tenacitat del poble vietnamita i el desig d’harmonia de la ciutat de Hanoi.

L’espectacle es va crear per encàrrec de l’ambaixada d’Espanya a Vietnam, per celebrar els mil anys de la fundació de la ciutat de Hanoi i va comptar amb la participació de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional pel Desenvolupament, el Ministeri de Cultura, Esports i Turisme de Vietnam i el Comitè Popular de Hanoi.

19 artistes de Comediants i 19 actors de la Federació de Circ de Vietnam.

Imatges

Estrena
2 d’octubre de 2010. My Dinh Stadium. Hanoi.
Guió i direcció
Jaume Bernadet
Ajudant direcció i coreografia
Montse Colomé
Dissenys vestuari
Nona Umbert
Producció
Rita Kuan- Jin Hua

Comments are closed.