Urban Performing MEDELLIN ’10

Urban Performing MEDELLIN ’10

Espectacle de cloenda dels IX Jocs Suramericans Medellín 2010, integrat dins la CULTURE FIT, plataforma cultural entre pobles que busca nous canals d’intercanvi artístic.

Espectacle creat i dirigit conjuntament per Jaume Bernadet de Comediants i Carlos Padrissa de La Fura dels Baus, amb la participació de companyies de Colòmbia de fort impacte social com Circo Momo i Canto Alegre, i d’altres destacades com el Ballet Folklórico de Antioquia, Grupo Musical Tierra Adentro, Barra de Silencio, Barrio Comparsa, La Pelona, Nuestra Gente, Grupo Aguanegra Circo Teatro, La Red de Escuelas de Música, i voluntaris i voluntàries dels jocs.

Un total de 250 persones, entre músics, ballarins, actors, acròbates, manipuladors, portadors i conductors que desfilen per l’avinguda principal de Medellín entre milers d’espectadores que celebren l’orgull de poder participar en directe d’una cerimònia de cloenda sota les premisses universals de difondre la llibertat, el coneixement, la pau i el progrés a través de la cultura.

Imatges

Vídeos

Estrena
30 de març de 2010. Avenida de San Juan. Medellín. Colòmbia.

Comments are closed.