De Viatge per les Arts ’06

De Viatge per les Arts ’06

Espectacle de gran format construït a través d’un taller que fusiona 30 artistes de la companyia Comediants amb 45 artistes procedents de Burjassot i València.

De Viatge per les Arts és un espectacle de creació específica per a Burjassot sota la idea general d’articular l’acte d’inauguració de la segona edició del Festival 10dB (10 dies de Burjassot) i el 20è aniversari del tramvia de FGV. L’eix central de la proposta escènica és el món dels viatges.

A la primera part els escenaris són les estacions i els propis vagons del tramvia, en un recorregut que va des de la llegendària estació de Pont de Fusta a València fins a la parada Vicent Andrés Estellés a Burjassot, on s’inicia la segona part: el Carrer dels Sentits. Un Bulevard de les Arts on el viatger recorre diferents modalitats artístiques lligades als cinc sentits: bandes de música, corals, retrats a mida, imatges i projeccions, construccions de flors i d’olors, climes amb efectes especials de pluja, vent, danses orientals, menjars dels cinc continents, llunes i dunes de sal per passejar descalç…

Per concloure aquest viatge té lloc la tercera part, un fi de festa de foc dissenyat a mida de l’edifici de la Facultat de Farmàcia i inspirat en algunes escenes del clàssic de Comediants, Dimonis.

Imatges

Estrena
5 de maig de 2006. Burjassot. València.
Idea espectacle
Festival 10dB
Guió i direcció
Jaume Bernadet
Ajudant de direcció i coreografia
Montse Colomé
Producció
Rita Kuan (Jin Hua)
Producció tècnica
Joan Segura

Comments are closed.