Skribo ’10

Skribo ’10

Una aventura cal·ligràfica amb més de 60 representacions

Benvinguts a TecnoLive! El planeta amb la tecnologia més desenvolupada de la galàxia. Un món on tot està en mans dels ordinadors i activitats tan necessàries com la lectura i l’escriptura han estat oblidades.

Però una terrible tempesta elèctrica deixa a tot el planeta sense tecnologia i només podran solucionar-ho llegint un antic llibre: L’enciclopèdia de com funcionen totes les coses. L’única esperança és en Zeta, Cavaller del satèl·lit de les lletres, que arriba a TecnoLive disposat a ensenyar a escriure i llegir a tots els seus habitants.

La seva missió no serà gens fàcil i només contarà amb l´ajuda de l´Altea. Però no tot és el que sembla i els dos es veuran immersos en una aventura plena d’enganys, amor i lletres.

Imatges

Vídeo

Estrena
11 de Desembre del 2010, CaixaForum, Barcelona
Representacions
67

Comments are closed.