OPERA HANSEL I GRETEL

El proper diumenge, 19 de juny, el Cor Infantil de l’Orfeó Català, amb direcció escènica de Jaume Bernadet de Comediants, estrenarà al Palau de la Música Catalana una versió d’Albert Romaní de l’òpera Hänsel i Gretel. L’obra original, del compositor Engelbert Humperdinck, està basada en reconegut conte homònim dels germans Grimm. La creació que es veurà al Palau és una proposta adreçada a tots els públics en què s’integren llenguatges escènics com el cant, la dansa, l’actuació, la recitació i la música.
Es tracta d’una proposta integral ja que a l’element musical s’afegeixen els elements escènics i actorals, i també suposa una oportunitat per als cantaires, alguns dels quals ocupen paper solistes, i que compartiran escenari amb la soprano Margarida Codina Natividade.

[gallery]