1ª Nit Enoturisme de Catalunya

6 Juliol 2015. Caves Codorniu
Amb motiu del lliurament dels premis de la primera edició de la nit de l’enoturisme de Catalunya, Comediants ha dissenyat un espectacle en tres actes. Al primer acte personatges i músics d’inspiració modernista han donat la benvinguda als premiats, convidats i autoritats als jardins de Codorniu. Al segon acte, una parella modernista i un pianista, han anat conduint l’entrega de premis i els parlaments de l’Hble. Conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. Felip Puig i del M.H. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya. Al tercer acte esdevingut durant un sopar a peu dret als cellers Codorniu, una de les “catedral del vi” obra de Josep Puig i Cadafalch , diferents escenes cantades i musicades han portat de viatge als convidats per les 12 DO’s de Catalunya, pel món del vi, de la vinya i de l’enoturisme, cada cop més actiu al nostre país.