CANET ROCK

4 juliol 2015
Vint mil espectadors entusiastes varen gaudir de la Dharma i les 48 persones de Comediants, Perkutes de Canet i alumnes del batxillerat d’artses cèniques de l’IES Lluís Domènech i Montaner de Canet que vàrem omplir l’escenari amb motiu de la celebració del 40è aniversari del primer Canet Rock. L’any 1975 Comediants i Dharma varen formar una comuna artística que va generar dos dels espectacles mes emblemàtics de les dues companyies: el sol de solet de Comediants i l’ou com balla de la Dharma. Reviure el moment festiu de l’actuació duta a terme ara fa 40 anys i al mateix temps reivindicar l’esperit combatiu en la recuperació del carrer com espai de llibertat del sanys 70 van ser els eixos de la proposta artística. Amb paraules del poema La terra festejada de Josep Fortuny: …amb un raig de sol, i ens vam llençar al carrer…I ens deixàvem/ enlluernar, eufòrics i enamorats, / pels colors de la Mediterrània./ Una claror/ de paradís. Com un primer dia del món./ Al carrer, és que et sents lliure.