COMEDIANTS A QUITO

15 al 29 Agost. Plaça San Francisco. Quito.

Seguint la transmissió del llenguatge de carrerdesenvolupat per Comediants, durant la darreraquinzenad’Agosthemfet un taller ambmúsics i actorsequatorians per posar en escena la popular Leyenda de Cantuña.

Programat per l’Alcaldiadins el Verano de las Artes de Quito, cinc mil persones han pogutreviure la construcció de la catedral en una sola nit per part del dimoni i elsseus diablillos. L’espectacleanomenatDiablos de Leyendas’harepresentat a la Plaça San Francisco de Quito, utilitzant tota l’arquitectura civil i eclesiàstica.

Dirigit per Jaume Bernadet Munné, produït per Camara Oscura, amb la coordinació de la prestigiosa ballarina Amelia Poveda, la pirotècniaSanafria, la direccióescenogràfica de Cristina Flies, la coordinació musical de Lindberg Valencia i la impagable participació de los Diablos de Pillaro i la banda Santa Cecilia de Pisuli