COMEDIANTS I FUNDACIÓ SGAE

Els conviden a la presentació del treball musical (Editat per DISCMEDI BLAU):
40 ANYS SONANT COMEDIANTS
El dilluns, 23 de desembre, a les 19:00 hores, a la seu de la SGAE a Catalunya.
¡Senyores i Senyors, allò que tant esperaven, acaba d’arribar!
Silenci… Parin bé l’orella i escoltaran, sense saber d’on ni com, sons d’un viatge pel temps, temps real i irreal, temps de somnis i misteris, músiques que neixen d’un gest o d’una paraula, melodies d’una imatge, simfonies de sensacions, notes d’accions i drama, silencis d’un sopar sota la lluna, una cançó de bressol per acaronar la Mediterrània, ritmes infernals per acostar-nos al foc de la festa, i així anirem desgranant aquesta magrana sonora de partitures, cordes i vents, tonalitats, andantes, allegros ma non troppo, festes, amor i mort.
Acaba de sortir del forn aquest treball amb els dos CD, que resumeixen la banda sonora d’aquests primers 40 anys d’història de Comediants.
¡Alçarem la copa per brindar per la feina i la inspiració! de creadors, compositors, músics i animadors que han fet el miracle de regalar-nos aquest paisatge sonor sorprenent, únic, divers i emocionant que ens porta a nous universos, quan pensàvem que no hi havia cap racó per descobrir.
ELS ESPEREM PER COMPARTIR TEMPS I SONS!
(Seu de la SGAE a Catalunya. Passeig de Colom, 6. 08002 Barcelona.)