DIMONIS A COLÒMBIA

Un clàssic del repertori de teatre de carrer.
Bogotà. 22 Novembre: Parque Nacional Enrique Oloya Herrera. 23 Novembre: Parque de las Artes de Bosa.
Les dues representacions fetes a Bogotà en coproducció amb el grup Chiminigagua, dins el marc del XXV Festival Artístico Internacional-Invasión de Cultura Popular, han convertit Dimonis en un clàssic del repertori de teatre de carrer. Amb cinc dies de treball intensiu els 17 actors i 4 músics del grup resident al barri popular de Bosa al sud de Bogotà, hi han reproduït músiques, focs, danses i personatges essencials dels Dimonis. L’equip de Comediants que ha dut a terme el projecte ha estat: Jaume Bernadet responsable del guió i la direcció, Ramon Calduch i Jordi Vidal a la música, Montse Colomé a les coreografies i danses, Jin Hua Kuan la producció i caracterització, Andreu Bresca les construccions i Antonio Buil la pirotècnia.