COMEDIANTS AMB CHIMINIGAGUA

Del 15 al 28 de novembre. Bogotà. Colòmbia
XXV Festival Artístic Internacional. Invasió de Cultura Popular. Carnaval de l’Alegria
22 Novembre. Parc Nacional Enrique Olaya Herrera
23 Novembre. Parc de les Arts
24 Novembre. Cavalcada clausura del Festival
27 Novembre. Conferencia en el IX Fòrum de la Visibilitat de la cultura “El Teatre en el desenvolupament de la Cultura Popular”. Alcaldia de Bogotà
Un equip de set persones de Comediants s’uneix al grup Chiminigagua per recrear Dimonis, el clàssic de Comediants. Les representacions tindran lloc després d’un taller intensiu de set dies en el que la cultura del foc d’ambdues formacions es fonen per retre homenatge al sol, el deu Chiminigagua en la cultura precolombina. Les actuacions s’emmarquen dins els actes de celebració dels 40 Anys de Comediants viatjant Amb el Sol a la Maleta.