ECOS DE LA PATUM A LA 16ª FIRA MEDITERRÀNIA

10 de novembre. Manresa.
La Carpa que hi ha instal.lada a la plaça del Milcentenari de Manresa, ha vibrat d’emoció amb l’espectacle-concert dirigit per Comediants (Jaume Bernadet, Jin Hua Kuan, Montse Colomé i Jordi Bulbena) i interpretat per un actor, una jove actriu i la banda de l’Escola Municipal de Música de Berga. El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional, la diputada de cultura de la Diputació de Barcelona, els alcaldes de Manresa i Berga, regidors de cultura dels respectius ajuntaments i públic format per persones de totes les edats van esgotar les entrades, sobrepassar l’aforament del recinte i van aplaudir i emocionar-se amb la història d’aquesta festa, Obra Mestre del Patrimoni Oral e Immaterial de la Humanitat.

ENLLAÇOS:
Notícia Fira Mediterrània