OSV. Roda premsa final. Artista en Residència

18 Juliol. Sabadell. Barcelona.
Una gran cercavila des de la seu de la OSV fins al Teatre Principal, ha servit de festa final a l’experiència de residència de Comediants amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, duta a terme durant 10 concerts simfònics la temporada 2012-2013, al Palau de la Música Catalana i als teatres de La Faràndula i El Principal de Sabadell. La coreografia del Pizzicato Polka de Johann Strauss, ha servit de preàmbul a les paraules dels caps visibles del projecte, el director de la OSV Rubén Gimeno, el president Jordi Cos i el director de Comediants Jaume Bernadet. Posteriorment, convidats i premsa han seguit l’OSV pels carrers. A les preguntes d’un conductor d’autobús municipal de “¿Por que es esta manifestación?” La resposta ha estat “Es de alegría por lo viva que está la música y para que no nos la maten”. La festa ha acabat amb tots cantant el popular tema “El Terrissaire”, leit motiv de la “Suite Catalonia” d’Isaac Albéniz, amb la marxa Radetzki, i una copa al Teatre Principal.

Imatges

ENLLAÇ CLOENDA OSV

VALORACIÓ J. BERNADET