Festa d’Estrena del Documental Comediants, AMB EL SOL A LA MALETA

Un film d’Elisenda Dalmau i Hèctor Muniente, produït per SetMàgic Audiovisual.
27 de Juny, Barcelona.
Cinemes Renoir Floridablanca. Fàbrica Moritz Barcelona.
Les quatre sales del cinema es van omplir amb actors, músics, ballarins, tècnics, pirotècnics, escenògrafs, figurinistes, sonetistes, il.luminadors, sastres i sastresses, voluntaris, premsa, productors, dissenyadors, grafistes, editors, cuiners, restauradors, taquilleres, amics, parents i autoritats de la gran família Comediants. Posteriorment a la projecció una cercavila encapçalada per la Banda del Surdo i els gegants de Sant Feliu de Llobregat va portar tothom fins a la Ronda Sant Antoni on va iniciar-se la festa. Més de 100 actors de diverses generacions de Comediants van omplir els 40 balcons de les tres façanes de la fàbrica Moritz amb personatges de diferents espectacles de la companyia, acabant amb els seus clàssics Dimonis que baixant al carrer varen encendre la festa amb un gran pastís monumental.

Imatges