COMEDIANTS AL 22è DANSÀNEU

Escola de Dansa i Música.
9 al 14 Juliol, Esterri d’Àneu.
“Carrer de Festa” ha estat el concepte aglutinador de músiques, danses i accions del Dansàneu d’enguany on han participat una cinquantena d’alumnes. Jaumet i Jin Hua de Comediants, assistits per l’artista plàstica Nona Umbert i els músics Ferran Martínez i Xavi Lozano, hi han coordinat l’assignatura “Dramatúrgies Festives de Carrer”. El fil argumental ha estat la creació i posada en escena del conte “En Jan i Les Encantades”. Un homenatge al coreògraf i creador del Dansàneu, Joan Serra, que enguany ens ha deixat per anar a ballar congesta amunt amb les encantades. Dins el curs es va realitzar altres activitats com l’espectacle “Dimonis” en petit format pels carrers d’Esterri i la projecció del curtmetratge “Somni d’un Carrer”.

ENLLAÇ DANSÀNEU