ELS ULTRAMARINS DE LES ARTS

10 ANYS DE MAS PASSAMANER
Guió i direcció escènica de: Jaume Bernadet
Selva del Camp, 2 de maig 2013
Fa 10 anys vam inaugurar l’Hotel amb un espectacle titulat Passeig per la inspiració. Avui proposem inundar jardins i recintes amb artistes sortits de les arts del període modernista.
Titulem la proposta Els Ultramarins de les Arts. Així com uns ultramarins és un establiment amb grans aparadors on conviuen multitud de productes de diverses procedències, textures, olors i sabors, els nostres ultramarins tindran varietats artístiques com a músics, cafè cantant, dansa de muses, màgia, ball, rodatge a càrrec de el “cameraman” pioner, i fins i tot un homenatge als arquitectes que amb el seu art i enginy van edificar els edificis que han donat renom a un període fulgurant del qual som hereus, el modernisme.

VÍDEO