PREMI JOAN AMADES

El diumenge 20 de gener, va tenir lloc el lliurament del Premi Joan Amades 2012 de Cultura Popular i Tradicional Catalana a la companyia de teatre Comediants, en reconeixement a la seva trajectòria professional i compromís amb el teatre popular.
El premi va ser atorgat pel president de l’Associació cultural Joan Amades, Sr. Amadeu Carbó i Martorell en companyia del Batlle de Canet Sr. Jesús Marín i Hernández i el director general de cultura tradicional i popular Sr. Lluís Puig i Gordi.
Nombrosos amics i canetencs i canetenques, així com una nodrida representació del consistori van compartir amb nosaltres l’alegria pel premi. L’acte va concloure amb la projecció del mitg metratge “Somni d’un carrer”, un vermut i un posterior dinar a la Casa Roure, edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner.

Imatges