Non plus plis ’72

Non plus plis ’72

Aquesta obra prefiguraria els elements que caracteritzarien el grup: la recuperació d’elements populars i la seva dramatització, la ruptura de l’espai escènic convencional, el compromís, la vida i el seu cicle festiu, la utilització de la música com a element dramàtic…

Un poblet pacífic celebra les seves festes populars i de cop i volta veu trencada la seva festa major. Un gegant de cigar i barret de copa i els seus sequaços, un capellà,  un policia  i demés forces vives, fan fora a tothom per que només puguin gaudir de la festa els elegants protegits del gegant.

El poble i el públic de l’obra decideixen que o juguen tots o bé es trenca el joc de cartes i inciten a la revolta i acaba tornant la festa al poble.

Imatges

Estrena

1 de Juny de 1972. Olesa de Montserrat.

Comments are closed.