SOPAR BALL TAXI

Activitat solidària mitjançant la qual es poden fer donacions a canvi de ballar amb algun dels famosos que hi participen.
La nit del 15 d’octubre al Hotel Alimara de Barcelona va tenir lloc el sopar solidari que organitza anualment la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per lluitar contra aquesta malaltia.
Amb la qualitat gastronòmica del sopar servit per El Celler de Can Roca, polítics, actors, cantants, periodistes i altres sectors de la societat civil van poder col.laborar amb la FEM, i gaudir d’un espectacle especial dirigit per Jaume Bernadet i Jin Hua Kuan de Comediants.
Inspirat en el “Boccato di Cardinale” hi van pendre part els propis alumnes de l’Escola d’Hostaleria i Turisme (CETT) i els artistes Joan Andreu, Lloll Bertran, Companyia Egos Teatre, David Gelonch, Rosa Galindo, Àngels Gonyalons, Enric Majó, Ferran Martínez, Gabriela Maffei, Asha Miró, Ulises Orduñez, Toni Oró, Pep Planas, Mag Selvin, Joan Vives i Michael Weiss.

Podeu veure imatges de l’espectacle a partir del minut quinze del vídeo: