5ª EDICIÓ DE LA FIRA MERCAT MODERNISTA

Els dies 14,15 i 16 de setembre les muses han omplert d’inspiració els carrers de Canet de Mar amb motiu de la 5ª Fira Mercat Modernista.
Un projecte dut a terme dins el marc del conveni Comediants-Ajuntament-IES Lluís Domènech i Montaner que ha integrat actors i musics professionals de Comediants amb deu alumnes del Batxillerat d’arts escèniques.
D’aquesta forma els alumnes han pogut experimentar en directe accions, danses i coreografies escrites expressament per l’ocasió. El programa ha constat de: El pregó musical i 6 espectacles itinerants protagonitzats per tres personatges que representaven als tres arquitectes modernistes Lluís Domènech i Montaner, Josep Puig i Cadafalch i Antoni Gaudí, i les quatre muses de l’Arquitectura, la Música, la Dansa i el Teatre.

Imatges