OSV-COMEDIANTS. CONCERT 7 i 8


OSV-COMEDIANTS. CONCERT 7. LA 3ª de B33thov3n
Dissabte 23 de març. Palau de la Música Catalana.
Responent a la pregunta; D’on han sortit els músics que han fet possible els vint-i-sis anys de la OSV?, els músics s’han anat aixecant i en diferents llengües han cantat el seu lloc de procedència. Un inici de concert que donà pas a la fanfara “Tres cavallers de la Terra Blanca”, composició guanyadora del concurs de fanfares amb motiu dels 25 anys de la simfònica. Una coreografia gestual per donar entrada al oboè solista Òscar Diago i una arrauxada estripada col.lectiva de partitures, per simbolitzar l’enrabiada de Beethoven decebut davant l’ambició del seu admirat Napoleó a qui volia dedicar la seva primera simfonia “Bonaparte” que al final es va titular simplement “Heroica”.

OSV-COMEDIANTS. CONCERT 8. El Trio Ludwig: el Triple de Beethoven
Divendres i dissabte, 5 i 6 d’abril. Teatre La Faràndula de Sabadell i Palau de la Música Catalana.
Una capsa que gira, uns músics immòbils congelats en l’acte de tocar l’instrument, un director que treu de la capsa una nova partitura i… tot pren moviment per interpretar la nova composició de Benet Casablanca “Tres interludis”.
Un gest unànime, coral i majestuós per donar entrada a una de les formacions de cambra més destacades de l’actualitat: Ludwig Trio.

Imatges