LLEVANTADA D’ARTISTES. Festival de La Porta Ferrada. 10 agost 2012

Més de cinc mil persones han gaudit de la “Llevantada d’Artistes”, l’espectacle amb el que Comediants ha celebrat simultàniament els seus 40 anys i els 50 anys del Festival de La Porta Ferrada.
El 10 d’agost la barca de les arts va desembarcar al Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols i va encapçalar la rua composada per escenaris ambulants i carros al.legòrics, al.lusius a les arts escèniques. La rua va finalitzar al Monestir on la música, la dansa, el cant, la comèdia i la tragèdia van oferir regals al Festival de La Porta Ferrada.
Més de 120 persones entre actors, músics i tècnics van formar aquesta Llevantada d’Artistes.
A més dels artistes de Comediants varen prendre part a la gran festa d’aniversari: La Banda del Surdo de Girona i els grups de la localitat ganxona, Agrupació Teatral Benet Escriba, el grup de percussió Ganxona i la colla de geganters.

Imatges