PERSÈFONE en la cova de NERJA

Espectacle musical basat en el mite de Persèfone. Durant sis mesos, la filla de Zeus i Demèter roman amb la seva mare i és Core, la donzella que escampa la primavera i l’estiu sobre la faç de la terra i els altres sis mesos és Persèfone, l’esposa de Hades que habita el món dels morts. Com a reina, el seu treball consisteix a recollir les ànimes i portar-les al món subterrani. Mentre la seva mare plora els seus sis mesos d’absència, a la terra és tardor i hivern.
El cant de Persèfone en la cova de Nerja ressona per la colpidora sala del Ballet i ens serveix per reflexionar sobre el sorprenent teatre pel qual transita la nostra vida, un món exterior de llum i color que ens fa oblidar el món interior, on en silenci i foscor germina la llavor que sortirà a la llum en el cíclic esclat de la vida.

Imatges