Il Barbiere de Siviglia ’11

Il Barbiere de Siviglia ’11

Co-producció Houston Grans Opera, Canadian Opera Company de Toronto, Opéra National de Bordeaux i la Opera Australia.

Adaptació de l’òpera del gran mestre Gioacchino Rossini, pel HGO, amb la direcció d’Escena realitzada per Joan Font. És una òpera en dos actes amb música de Gioachino Rossini i llibret en italià de Cesare Sterbini basat en la comèdia del mateix nom (1775) de Pierre-Agustín de Beaumarchais.

Un comte i la seva núvia (Almaviva i Rosina) passen per diferents circumstàncies en clau de comèdia abans de casar-se. Els ajuda un barber (Fígaro) i sorgeixen complicacions absurdes i còmiques per a tots fins a la resolució final (les seves noces).

Personatges: Fígaro (barber), Don Bartolo (metge, tutor de Rosina), Rosina (jove òrfena), Conde de Almaviva (noble), Fiorello (criat de Almaviva), Don Basilio (professor de música Berta (sirventa de Don Bartolo).

Imatges

Estrena
Houston Grand Opera el dia 21 d’octubre de 2011

Comments are closed.